När pengarna rullar in...


Får gärna några av dom här snyggingarna flytta in i min garderob!
Allt från H&M


Oh football, football let us play every day

Seriöst, ni ska bara veta hur jävla mycket jag vill spela fotboll! Jag har varit skadad i 7 veckor idag, alltså snart i två månader. Det är sjukt vad jag vill träna. Tror inte att jag har varit så här taggad på att få träna fotboll på länge!
Har saknat att få ta på sig träningskläder, benskydd och snöra på sig ett par fotbolls skor och bara springa och spela. Eller ännu bättre, få ta på sig målvaktshanskarna igen och ha målvaktsträning!

Förra helgen när vi spelade match mot syrianska så satt jag och kollade på matchen och jag var sjukt avensjuk på alla som spelade, jag ville också ut och spela! Och snart ska jag ju få börja träna igen, men det tar ju ett tag innan jag får spela matcher och kanske att träna som vanligt.
Nästa söndag på träningen ska jag försöka att vara med på det jag kan, det ska bli hur kul som helst att börja träna igen!

Det absolut värsta som skulle kunna hända är om jag skadar mig igen innan vi åker till Spaninen. Då dör jag seriöst. Och jag menar verkligen dör. 

Bjuder på några bilder från i söndags!










Tandläkaren

Hej, mår inte helt bra idag. Mensvärk och lite ont i halsen. Ser ju bra ut till i helgen då jag söker till IDOL.. Men jag hinner säkert bli bättre! Skolan var helt okej, var hos tandläkeren en sväng också vilket gick bra.

Sitter just nu och kollar på tv och ska snart göra lite matteläxa. Imorgon är det fredag och vi ska inte vara i skolan imorgon, eller inte vi i klass 9B och A. Vi ska åka upp till Linde och ha livräddning i energikällan. Kul, nja..
Men Amanda och jag toppar dagen med att gå till Kebabhuset och käka! Det är helt okej!
Nej, ni hörs senare. Puss!
Tumblr_litcyjbk1x1qa3jido1_500_large
weheartit.com

Mus

Hej på er!
Onsdag idag, vill börja med att säga grattis till min snygga kompis Kajsa som fyller 16 idag! Så, GRATTIS KAJSA!började dagen med nationella biologi del B, då vi labbade. Gick helt okej, får nog i alla fall G och det är jag nöjd med. NO är inte direkt mitt bästa ämne, så G är jag nöjd med :)
Sen hände det inget mer speciellt idag, gick och sjöng efter skolan. Sen cyklade jag hem och tog det bara lungt. Och det leder oss till dagens rubrik.
Öppna våran altan dörr för att se om Sessan vill komma in. Hon ligger och halv sover i en av våra stolar. Sätter mig på huk och ser att det ligger något under bordet. Tittar på det i ca 1 minut innan jag fattar att det är ett djur huvud jag sitter och stirrar på... En fågel trodde jag att det var. Går in, nej min första tanke var inte att ta bort det; och tänker att ja men det kan kanske pappa ta hand om sen.
Gå väl så där 30 minuter och då vill Sessan in så jag släpper in henne och hon springer iväg till våran matsal/vardagsrum som ligger brevid köket. Jag ser att hon leker med något och jag går då fram för att titta vad det är för något. Det är d jag ser att det Sessan leker med är en död mus utan något huvud. Min första tanke var att det var en groda, men sen set jag att den har en svans.
Jag flyger upp på den närmsta stolen och, ja skriker väl lite. Trodde först att den levde, men sen när jag väl såg att den inte hade något huvud så gick jag ner från stolen.
Det slutade med att jag fick plocka bort musen, inte direkt det jag ville..
Usch..

Nej, nu ska jag kolla på Glee, Grey's och BB. Vi hörs imorgon!

Kaaajsa!


Godnatt alla!

Sitter och kollar på Big brother och ska snart sova. Sessan ligger och sover brevid mig. Blir ju bara trött av att titta på henna.. Imorgon är det onsdag och det händer väl inget speciellt!
Men ja vi hörs imorgon, puss på er!
Tumblr_ldf4txouei1qf36bfo1_500_large

I just came to say hello


99:-/149:-

199:-


Du släckte alla ljusen den natten och det tände varje rum

Hej, nej bloggade inte igår eller något mer i söndags. Men ska snabbt berätta vad ni missat!
Det blev att jag följde med tjejerna till Västerås och kollade på när vi mötte Syrianska. Vi förlorade med 2-1 och spelade väldigt bra i första, men i andra gick det sämre. Syrianska var väl inte dom trevligaste heller..
Sen hem och kolla på BB och sen sängen.
Igår så var det ju skolan som vanligt, var en helt okej dag. Gick hem och pluggade HK och skrev på min teknik redovisning. Sen vid halv elva somnade jag.

Idag så gjorde jag HK prov, gick faktist helt okej! Sen så hade vi en lektion som, ja vi gjorde väl inte mycket under den lektionen. Vi hade ingen lärare så.. Men då så skrev jag klart min teknik redovisning iaf.
Sen när vi hade teknik så skulle jag redovisa, men så blev det inte.
Efter tekniken så slutade vi för idag så gick vi bara halvdag! Så jag, Amanda och Jossan åkte in till örebro och gick runt där i ca 5 timmar innan vi åkte hem vid fem :)
Jag fick med mig mej en bikini och ett par short, allt från H&M.
Nej, nu ska jag snart ta och kolla på Sverige-Moldavien!
Vi hörs!
Tumblr_liq931wplc1qbkae6o1_500_large
weheartit


Fotboll eller hockey

Hej, sov till elva idag. Behövdes verkligen... Åt frulle och har suttit här sen dess. Nu ska jag ta och fixa mig och sen vid tre gå ner till fröjevi och se om det finns plats i någon av bilarna. Vi spelar match i Västerås idag mot Syrianska. Om det inte finns någon plats så går jag hem och kollar på hockey, Färjestad möter AIK, vinner FBK idag så är dom i final! Skulle ju sitta fint!
Vi hörs senare, puss!

We just wanna make the world dance, forget about the price tag


H&M 399:-

Bikbok 149:-

Face and body lotion Apoteket 205:-, hårspray H&M 39:-, mascara H&M 139:-


Accessories


Bikbok

Gina Tricot

H&M

Monki


Besök

Hej! Vaknade tidigt idag. Satte mig och gjorde lite HK läxa.. Härlig start på dagen..?
Sen blev det frulle, duschen och att fixa sig för snart kommer Mia, Cim, Oliver och Wilma hit!
Så det blir inte mycket uppdatering, men har tidsinstället ett inlägg som kommer upp om ca 1 timme.
Vi hörs ikväll!

The dress

Blev en trevlig kväll på Marieberg, handlade lite grejer. Vissar allt imorgon! Kan i alla fall säga att jag nu har köpt, eller ja mamma köpte, min avslutningsklänning idag! Hittade den på H&M för 400:-, och den sitter perfekt!
Nu ska jag kolla på det sista av BB och sen gå och lägga mig. Vi hörs imorgon, PUSS och GODNATT!
Tumblr_limrl1jz3z1qipl0go1_500_large


Marieberg

Hej, ska snart ta mig ner till tåget med min kära syster och åka till örebro och möta upp mamma och sen åka vidare ut till Marieberg!
Dagen förövrigt har varit helt okej, vädret suger ju vissa stunder. Som t.ex. nu. Det haglar som fan..
Men vi hörs när jag kommer hem!
Puss!


Adele-Rolling in the deep


The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
Tumblr_li2u28hbku1qh3f54o1_500_large
Okej, det blev vid sex istället. Hoppas att ni överlever!


Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen

Hej, skön skoldag. Älskat! Hände väl inget speciellt, vi hade ingen franska för monkia var sjuk! Woho..!
Slutade tjugo i tre, cyklade hem i stormen. Det blåser något grymt mycket.. Sen har ajg bara kollat på tv och vid halv sju ska jag cykla ner och kolla på träningen. Hoppas bara att det blir någon träning idag..
Men vi hörs senare, kolla in vid halv sex då det kommer upp ett musik tips :)

Samma bild som igår, annan redigering.

träning ja..

Nej, det vart visst ingen träning. Men en liten cykletur för mig!
Nu ska jag kolla på världens bästa Glee följt av världens bästa Grey's anatomy!
KANON!


Musikal

Idag var det ännu en sån här skön dag i skolan! Började dagen med fysik, sen åkte vi upp till Lindeskolan coh kollade på musikal som estet eleverna har gjort. Den var helt okej, den dom gjorde förra året var bättre!
Men i slutet så gjorde dom Michael Jackssons all i want to say is that they dont care about us från hans film This is it. Det numret gjorde hela musikalen! Grymt!
Sen åkte vi tillbaka och åt mat och sen hade vi elevensval.
Efter skolan så sjöng jag och sen gick jag hem och fixade med bilder och ja, inget speciellt.
Nu ska jag dra mig ner till skolan och grusplanen och kolla på när laget tränar.
Vi hörs!


There's a fire starting in my heart










Tog lite kort när jag gick hem från skolan idag.
Har tidsinställt ett inlägg som kommer upp vid sju!


Living the dream!

Hej, dagen har verkligen varit hur grym som helst!
Började dagen med att åka upp till linde för att träffa sjukgymnasten, satt där en timme för mycket för ajg hade tydligen inte anmält att jag hade kommit. Kände mig bara liiiite blond, men alla har väl sina stunder?
Jaja, fick en tid lite senare. Där fick jag den UNDERBARA nyheten att om så där 2-3 veckor så får jag börja träna igen!! Kanske inte för fullt och inte vara med på matcher men vafan, JAG FÅR TRÄNA!
Så nu ska jag också börja vara med lite på idrotten, allt förutom närkamps sporter som typ innebandy, handboll och fotboll. Så nu jävlar ska jag bli fit for fight igen!
Sen tillbaka tills skolan. Hade teknik, so, svenska och slöjd. På svenskan fick vi reda på hur det gick på svenska nationella. Jag fick VG så jag blev väldigt nöjd!
Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Om ca en timme ska jag dra mig till jossan kolla på ishockey, Färjestad-AIK. Färjestad lär ju krossa AIK!

Vi hörs!


Music is what feelings sound like

Ison & Fille – Galen
Ron Pope – You're The Reason I Come Home
Bruno Mars – The Lazy Song - Single Version
Katy Perry – E.T. (feat. Kanye West)Polaroid_music_by_petitemyriam_large


Fuck it ibland blir man lite (Galen, Galen)

Hej, skola idag då! Hände väl inget speciellt. Glömde nycklarna idag, vilket sög. Fick sluta lite tidigare idag för våran idrott började tidigare. Idag så körde jag lite knä övningar och så. Jag var helt slut i knätt efter..
Usch, jag börjar märka att jag inte har tränat på en månad och ca två veckor..!
Ska upp till linde imorgon och träffa sjukgymnasten igen så får se vad han säger om jag får börja träna igen!

Just! Jag har bestämt mig för att söka till IDOL! Jajamen, den 3 april smäller det. Då ska jag söka i Linköping. Är lite nervös men mest för jag vet inte vilken sång jag ska sjunga! Men det löser sig :)
Nej, nu ska jag bara lyssna på musik och sen kolla på Top model.
Vi hörs!

Nya IDOL juryn!

Sleeping to dream about you

631910-10-1300371769589_largeTumblr_li3f5y5nwu1qbvxwmo1_500_large
Tumblr_liak8eqntx1qzto9qo1_500_large
weheartit


Come on get me get me on the floor, DJ what you what you waiting for?

Kom hem från Örebro för ca en timme sen och har nu ätit.
Ikväll är det sista solsida, vilket suger. Gjorde ju verkligen min söndag... Jaja, lär ju överleva!
Nu ska jag bara lyssna på musik och duscha snart. Vi hörs imorgon!


Sunday

Hej! Nu på morgonen har jag städat och ska nu ta och fixa mig för att sen åka in till örebro med min familj och träffa bosse, maria, simon och frida.
Skulle vilja gå på fotboll (ÖSK spelar mot Elfsborg på Bern arena) men det blir nog en rolig dag ändå! :)
Men hörni! Idag har solen hittat fram igen! WOHO!
Nej, fixa sig var det. Vi hörs!
Tumblr_lfqqv2pt8t1qb67gho1_500_large

Bruno Mars

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything


Adorable,cat,cute,sleeping,photography,kitten-53500523ada7386348a56d8089d6e8c7_h_largeTumblr_lfhzifdzvt1qc57zko1_500_large
Iphone_by_sen12_large
Tumblr_li2825cdi21qgmxuvo1_500_large
Tumblr_kx8bcx2sqe1qzcso1o1_500_large
155014_174279345927590_100000365781223_479252_7725043_n_large


Farmor

Hej, idag har jag, amanda och pappa varit hos farmor och är nu på väg hem. Min kusin Anna och hennes pappa var också där!
Vi har inte gjort så mycket, bara pratat typ.
Ikväll blir nog bara en kväll hemma framför tv. Imorgon ska jag kanske kolla på träningen, sen ska jag åka med min familj till några vänner i örebro. Lär bli trevligt!
Nej, ni hörs!
Tumblr_lhvi3cqxsm1qf3t4go1_500_large
weheartit

KANON!

I rymden finns inga känslor, en av dom bästa svenska filmerna jag sett! Helt klart se värd!
Nu ska jag ta och sova, upp vid åtta imorgon för att sen åka till farmor ♥

Har ni några minuter över kan ni ju ta och kolla på dom här två klippen, haha sjukt kul!
Godnatt!



Summer lovin' had me a blast


H&M


Film

Idag var det nog den skönaste skoldagen på länge! Tog mig till skolan i snöstormen, sjuk jobbigt med snö. VART TOG VÅREN VÄGEN? Jaja, först åkte vi ju upp till Linde och kollade på Bredbandet. Det var faktist riktigt kul att kolla på! Sen tillbaka till skolan, käkade och hade so sen slutade jag för dagen tio över ett!
När jag kom hem så gjorde jag en kladdis och myss var jag och pappa ute och skottade snö. Lekte också lite med min älskling sessan som är helt knassig, men jag älskar henne ändå! Hon är min lilla knassboll ♥
Ikväll ska jag kolla på film, pappa hyrde I rymden finns inga känslor åt mig. Har velat sett den hur länge som helst, verkar ju för härlig! Någon som har sett den, är den så bra som jag tror?


Och vad har hänt i veckan då?
Jo, jag har haft nationella i biologi (vilket gick piss), min katt sprang bort ett tag, tjejkväll hos Karlsson, Grey's anatomy premiär, läxor, vart taggad på idol (linköping blir det nog!!!). Eh, ja det var nog allt. Rätt så mycket.
Bilder från tjejkvällen och från idag kommer!

Bredbandet

Godmorgon, ska nör som helst dra mig mot skolan. Idag ska vi åka upp till Lindesberg och kolla Bredbandet som är någon orkester med massa ungdomar från olika kulturskolor. Nassim al Fakir och Lina Hedlund är gästartister, kan nog bli helt okej!
Förövrigt så snöar det så in i helvete. Bara öser ner, vilket suger rätt hårt...
Men vi hörs när jag kommer hem, så ska jag berätta om veckan som gått!
Puss!


TAGGAD


Detta gjorde verkligen min dag!
Nu jävlar ska här sjungas!


PLUGG

Hej, har verkligen inte tid att blogga den här veckan och ja.
Nu ska jag plugga, vi hörs imorgon då är det fredag!
Det kommet ett till inlägg om ca en timme!

Not today

Hinner inte blogga idag, har nationella i biologi imorgon som jag ska ta och läsa igenom och ska snart iväg och gymma i rockhammar.
Vi hörs imorgon, puss på er!


You had a bad day

Dagen har varit sämst. Speciellt skolan och matten.
Det ända posetiva idag var att mitt besök hos sjukgymnasten som gick bra.
Annars sög den. Förresten.
Hej.
Tumblr_ldbpjusqfs1qb6uoio1_500_large

Friends

Rembrandts-I'll be there fore you
Tumblr_labx8ujfap1qcu8s6o1_500_large

Tumblr_lbkbajx83c1qasxryo1_500_large

Tumblr_lda6kice1f1qcu8s6o1_500_large

Tumblr_lgmx9p4dpf1qbr71oo1_500_large

Tumblr_lb7wwhvj9l1qafohuo1_500_large

Tumblr_lexnwkblod1qfr3dfo1_500_large


Sommartider, hej hej, sommartider


H&M har lanserat flera bikinis, för fler färger och priser kollar hm.se!


Cup, akuten, saade

Godmorgon, ja det hände ganska mycket igår!
För att börja med cupen, nja gick väl inte så bra. Vann en och förlorade resten. Men vi möte damlag så, ja.
Men jag tyckte vi spelade bra! I dom två sista matcherna på stod Emelie i mål, som aldrig har stått i mål i hela sitt liv typ, för att Erica skadade sitt finger. Men det gick rätt bra ändå!
Och ja, akuten? Var jag så klumpipg att jag ramlade och skadade knät igen?
Nej, Jossan skadade sin hälsena så hon fick åka in med ambuland till akuten. Som tur var det inget allvarligt!
Men där var vi i typ 2,5 timme.
Sen  så åkte vi hem och jag följde med Erica hem till henne där resten av min familj var, då kollade vi klart på melodifestivalen.
Som ni nog alla vet så vann ju Eric Saade, vilket jag faktist tycker är helt okej! Jag hade helst sett att Nicke Borg skulle ha vunnit, men ha inget imot Erics låt och tror att det kommer gå helt okej för honom i Eurovision song contest.
Sen efter melodifestvalen åkte vi hem och jag somnade typ direkt. Var helt slut när jag kom hem..

Idag så ska jag städa lite och ta det lugnt.

Så vad tyckte ni, var det rätt låt som vann?
Saades sköna storseger i Globen!
Saades sköna storseger i Globen!
Msn.se


Cup

Godmorgon!
Sitter och käkar frulle och ska snart dra mig ner till fröjevi för att sen åka på när mitt toppen lag spelar cup i degerfors!
Nu kör vi, hey ho let's go!

Dyker ner i sängen

Har precis kollar klart på Big brother. Martin, Gurkan och Simon är som skönaste killarna i bb. Plus att Martin är så jävla snygg!
Nu ska jag ta och dyka ner i sängen och sova, upp vid typ åtta imorgon för att sen vid tio åka och kolla på när tjejerna spelar cup i Degerfors. Kameran ska med så kommer säkert upp några bilder sen!
Vi hörs, godnatt!

Eyes


The office


Jeans från JC, skjorta från H&M, kavaj och skärp från Gina Tricot, ring från Guldfynd by Kenza,
armband från Thomas Sabo, klocka från Ur&Penn.


Cover


Helt jävla underbar cover av Andreas Wijk på "My heart is refusing me".
Lyssna säger jag bara!


Den rösten

Lea Michele-Total eclipce of the heart, från Glee

Tumblr_lgqvhokw4j1qey2cho1_500_large


Fredag

Hej, idag har solen hittat fram igen! För härligt! Skolan idag gick väldigt bra och inte alls jobbigt.
Vi fick sluta lite tidigare än vanligare idag också, så det var skönt.
Nu ska jag ta och rita lite och ja, bara njuta av att det är fredag och helg!

The Cure-Friday I'm in love

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you
It's Friday, I'm in love


Love

Tumblr_lhudy7oies1qzkgnoo1_500_largeTumblr_lhrpleeavb1qdgw4do1_500_largeTumblr_lhtp8rdekv1qcb0fbo1_500_largeTumblr_lgzl0r3nro1qd94w9o1_500_largeTumblr_lf32hdnxgg1qdbbywo1_500_large
weheartit


Plugg

Hej, nej hade inte tid och ork att blogga igår. Mådde piss.
Men idag mår jag bättre och är nästan klar med alla läxor!
I skolan idag så hände inget speciellt, var riktigt trött sista lektionen. Tror att alla märkte det. Kan bli rätt flumig, hehe.
Jag och Nabe ägde oss själv idag på svenskan, fan vad vi suger..
Jaja, nu ska jag ta det lugnt, kanske rita lite på en bilduppgift vi har i skolan, och plugga snart igen! Vi hörs!
Tumblr_ldmz586i3n1qb4342o1_500_large
weheartit

Inte idag

Orkar inte blogg. Mår piss och måste plugga.
Vi hörs!

Läxa

Kom precis på att jag har franska läxa tills imorgon. Väldigt roligt!
Idag var, eller det är ju fortarande, internationella kvinnodagen och fettisdagen idag!
HAr väl inte märkt av det något speciellt förutom att alla har pratatt om semlor.
Själv så äter jag knappt semlor.
Jaja, men nu ska jag ta och sova. Franska läxan gör jag imorgon innan franskan. GODNATT!

Bild från när jag var i Danmark för två år sen.
Skulle mer än gärna åka tillbaka! Och vara så bruuuuun!

Färgning

Sitter hemma hos Jossan. Vart en mysig liten eftermiddag i stan med bästa Emelie och bästa Jossan!
Vi fikade och bara chillade i solen!
När vi kom hem så färgade jag håret på Jossan. Gick väl helt okej, bara det att Jossan är den första jaghar färgat håret på.. HEHE, hon lär ju döda mig. Jaja, vi får se hur resultatet blir!
Snart så drar vi iväg på träning, vi hörs!

Här har vi snyggingen!

That one day I will become the father of a son

The ark-Father of a son


Tunika från Gina Tricot, leggings från Bikbok, halsband från Gina Tricot
och Ur&Penn, ringar från Style by Tyra, Guldfynd by Kenza, H&M.
Den svarta ringen vet jag inte vart det är köpt, fick den i julklapp av Erica.
Sen så blir det skinnjackan och en halsduk över detta!


City

Hej, vaknade vid halv tio idag coh har nu fixat klart mig. Vid två drar jag, emelie och jossan in till Örebro.
Och vilket väder vi har! Sol och 6+! UNDERBART! Idag så blir det skinnjackan på säger jag bara!
Ska snart ta och äta lite mat, vi hörs ikväll!

Skulle ha laddat upp en bild på vädret, men det ville inte blogg.se.....
Så det blir en härlig bild från weheartit.
Tumblr_lhm866bvru1qabct4o1_500_large

Sleep

Har nyss kollat klart på big brother och sitter nu och kollar på något CSI avsnitt. Ska nog snart sova.
Imorgon så ska jag in till Örebro med Emelie och Jossan, får se vad vi hittar på.
Vi hörs imorgon! Godnatt!

Söt bild på mig och jossan för två veckor sedan, riiiiiiiktigt fina!

Hey baby, I think I wanna marry you

Tumblr_lho4twyr3t1qgi114o1_500_large
Tumblr_lhngv8x2ji1qdu4f0o1_500_large
Tumblr_le1kddqcg91qdnyimo1_500_large
Sl3_large724324img0074_large
weheartit


Monday

Hej! Skön skoldag, slutade lite tidigare idag för vi fick ha våran idrott tidigare idag.
Sitter nu hemma och ska snart gå på kalas för emelie som fyller idag, grattis!
Sen ikväll så kanske jossan kommer!
Imorgon så har vi ju studiedag, då ska jag nog åka in till örebro med jossan och emelie. Vi får se!
Tumblr_lgsrglgoc01qfrf9mo1_500_large
weheartit

BB

Kom hem från träningen för ca två timmar sen, har duschat och kollat på solsidan och kollar nu på time out.
Snart ska jag kolla på Big brother och äta lite Ben and Jenny's. Efter bb så tar jag och hoppar i säng.
Skola imorgon ju!
Vi hörs imorgon, godnatt!

Btw, Martin i BB är ju det snyggaste jag sett på länge.
Dessutom är han skåning, åh så perfekt!
Skåne dialekt är nog den skönaste dialekten som finns!

Skidor

Sitter och kollar på herrarnas femmil. Ska snart ta mig ner till fröjevi och sen åka upp till fellingsbro och kolla på träningen. Ska nog ta och ta med mig min kamera till träningen.
Just! Igår så spelade ju ÖSK en träningsmatch mot AIK, ÖSK vann med 3-1 och AIK gjorde självmål!
Haha, nu ska jag mobba Sanna i min klass, hon är nämligen AIK:are.
Ni kan se själv målet HÄR.

Sunday

Godmorgon!
Ligger i min säng och lyssnar på musik. Ska ta och klä på mig och fixa lite. Så vad händer idag? Ska jag ligga i sängen och vara hur nere som helst över att det är måndag imorgon och jag måste ta mig till skolan?
Nej, faktist inte! Faktist så längtar jag lite tills måndag för att på tisdag har vi studiedag!
Så jag kan gladeligen gå till skolan imorgon för att sen på tisdag ha studiedag!

Nej, nu ska jag ta och klä på mig och sen kanske kolla lite på när herrarna åker femmilen på tv, spela lite gitarr och sen ikväll kanske kolla på min träning.

Och hörni! Hur underbart är inte vädret! Sol och plusgrader, välkommen våren!

Vi hörs!

4f818e4cbff923e2d0d6181979e527ac_large
weheartit


eh, ja 1 rätt

Det här sög ju. Jag tippade rätt en gång i andra chansen. Det var i duell 1.
Sen gick det bara utför. Asså, låtarna som gick till final är ju bra, men jag hade ju hellre sätt Love Generation och Linda Pritchard i final. Men det blev The Moniker och Sara Varga istället. Okej, Saras låt är ju bra men... Ja, mot Love Generation? Då vetefan..

Jaja, nu har jag sagt mitt. Är förövrigt helt slut och hoppar i säng. Guuuuuud så skönt att sova!
Vi hörs imorgon!
Godnatt!


Uppdatering:
VÄNTA LITE NU!
Läste precis på aftonbladets hemsida om detta!
 
Var det bara jag som missade detta? Undrar om detta betyder att Love generation skulle ha kunnat gått vidare?

Och under Lindas nummer också?
Det var visst också fel i duell 1 (Jenny Silver-Love Generation). Omröstning eller?
Suck på SVT säger jag bara...
Du kän läsa artikeln HÄR!

Alicia gissar om andra chansen

Duell 1
Jenny Silver-Something in your eyes Vs Love Generation-Dance alone

Det här kan bli riktigt jämt. Båda låtarna är upptempolåtar och bra. Fast Jenny Silver har en bra låt så tror jag att Love Generation går vidare.
Tycker att deras låt är mycket bättre och numret är ju hur bra som helst!


Duell 2
Loreen-My heart is refusing me Vs Sara Varga-Spring för livet

Åh, jag älskar verkligen båda låtarna! Loreens röst och låt är ju bara hur grym som helst och Saras låt är ju bara helt underbar.
Men jag tror ändå att Loreens låt är starkare än Saras och därför går Loreen vidare.


Duell 3
The Moniker-Oh my god! Vs Linda Pritchard-Alive

Ja, här kan det gå hur som helst. Man vet ju aldrig hur svenska folket röstar. Men jag tror att Linda går vidare. The Monikers låt är ju en låt som sätter sig, men Lindas låt är miltals bättre.


Duell 4
Shirley's Angels-I thought it was forever Vs Pernilla Andersson-Desperados

Här kan det också gå lite hur som helst. Jag tror att Shirley's Angels går vidare, men Sverige kanske vill höra något nytt som Pernillas låt. Det är ju inte direkt en Melodifestival låt, men en väldigt bra låt.

Och vilka går då till final?

I duellen mellan Love Generation och Loreen så tror jag att Love Generation slår ut Loreen vilket jag kan tycka är synd för hon har en jäkligt bra låt. Om jag hade fått som jag ville så hade det varit Love Generation och Loreen som gick vidare till final, men det går ju inte tyvärr.
Så Love Generation till Final!

I andra duellen mellan Lina Pritchard och Shirley's Angels så tror jag att... Hm, nu blev det fan svårt. Båda låtarna är ju bra och Shirley Clamp är ju alltid Shirley Clamp.
Men jag tror faktist att det är Linda Pritchard som tar den sista finalplatsen!

Hur tror ni att det går? :)



Yesterday


Kavaj från Gina Tricot, T-shirt från H&M, leggings från Kappahl, klocka från Ur&Penn,
halsband mammas gammal, ringar från Style by Tyra och H&M.


Happyyyyy


Jag är så jävla glad just nu, jag köpte en gitarr! Det blev en Yamaha.
Är riktigt nöjd, köpte också med en stämmare och strängar.
Hela köpet gick på 1500:-.
Skulle ha köpt en väska också, men den som jag ville ha hade dom inte inne så det köper jag senare.
Åh, nu jävlar ska det spelas gitarr!


Sara Varga-Spring för livet



Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville, så skulle jag förstå
Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel
Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Och jag älskar livet
Det får du inte ta ifrån mig
För om nu hat är motivet
Så finns där inget hat hos mig


Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det aldrig värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå


Örebro

Godmorgon och hej! Vaknade för en timme sen och har nu fixat mig. Idag ska jag och pappa åka in till Örebro och kolla efter en gitarr till mig! Får se om jag köper en idag eller om jag bara tittar.
Nej, nu ska vi snart åka. Vi hörs när jag kommer hem!

google


SPAIN


BIKBOK

H&M

Är så taggad på spanien (56 dagar kvar!) så jag slänger in massa kläder jag inte skulle tacka nej till att ha med mig!


The white blazer


Topshop, 600:-

Topshop, 650:-
Jag är så himla sugen på en vit kavaj, har hittat dom här två från Topshop, lite dyra kanske men usch vad snygga!


Me and my drum

Hejsan, fredag idag! Satt ju inte helt fel det!
Hände inget speciellt i skolan idag, eller jo. Tappade bort min mobil i en timme eller nått. He.
Skulle ha gjort en kladdis men vi hade inge kakao...... Ska ringa min snälla pappi och be han köpa, hihi.
Haha, tjokisen här. Men kladdkaka är ju inte helt fel så.
Nu ska jag kolla på top model, hörs!

Ni med spotify kan ju ta och lyssna på denna sköna låt!
Swingfly feat Christoffer Hiding-Me and my drum

google.se

Can't stop listening

Loreen-My heart is refusing me
Sara Varga-Spring för livet
Dave Barnes-God gave me you
Danny-In the club
Far East Movemant feat. Ryan Tedder-Rocketeer

Dr.Dre feat Eminem & Skylar Grey-I need a doctor
3202012912_76b271c7df_z_large
5014837249_74c5dabdcd_z_large


Torsdaaag

Hejsan, ligger i sängen och lyssnar på musik. Ska nog ta och göra lite matteläxa.
Idag då, ja som vanligt så släppade jag mig till skolan. Inte helt 100 idag men det gick. Gjorde nationella, svenska muntilgt. Gick nog bra!
Vad hände mer? Kommer inte på något mer speciellt. Jo, det var skit äcklig mat idag. Det gjorde ju inte precis min dag..
Åkte iväg och kollade på träning vid sex också, åh jag är så sugen!
Det var nog min dag det, imorgon är det fredag vilket är helt underbart.
Vi hörs!
Tumblr_lfrrk8hcl31qaao9mo1_500_large
2402343217_1_3_large
Btw, Grey's anatomy, världens bästa serie börjar om två veckor!
Kääääärlek!

Underbart

Ellie Goulding-Only girl in the world

Ellie Goulding & Erik Hassle-Be mine
 
4787184702_446b3ff0a7_z_large


Dåligt

Hej, inte den bästa uppdateringen på sistonde. Men har inte känt att jag har haft tid.
I måndags var det en väldigt skön skoldag. Tre rätt så korta lektioner och sen på eftermiddagen så dansade alla nior. Jag dansade med, gick helt okej och kände inget i knät. Eller visa rörelser så kändes det ju men inte så ofta.
Sen på tisdag så stod jag och jossan i cafeteriean hela dagen och på kvällen så drog alla niorna och dansade i storå. Det var också niorna från Linde och Storå. Riktigt kul kväll faktist!
Kom hem vid halv elva och sen vid tolv gick jag och la mig.

Idag så fick vi kompledigt för dansen igår. Sov till typ halv elva och sen har jag bara tagit det lugnt, mår inte riktigt bra.. Men vädret är ju kanon ute! Soligt och några plusgrader!
Härligt :)
Nu ska jag ta och kolla på skid-VM, vi hörs!
Tumblr_lh9dcqy4zj1qce7tko1_500_large
weheartit

Sixteen


27 februari 1995 kl. 16:07 så föddes jag i Örebro.

1 år.

1996 fick jag en lillasyster, Amanda.

Jag levde livet i dessa snyggingar.

1998 flyttade vi från Örebro till Frövi, här fyller jag 4.

Jag hade kalas för mig, på bild ser ni min syrra och mina vänner Emma och Hanna.

Jag slutade på dagis för att sen börja i skolan.

Jag har varit utomlands 5 gånger, 4 gånger i Danmark och 1 gång på Irland.
Det här är första gånger vi var i Danmark med några vänner.

Efter en fotbollsmatch, måste vara en av dom första. Jag har spelat fotboll sedan jag var 5-6 år.