Tisdag

Hej, nej bilderna från igår får vänta tills imorgon eller på torsdag. Kom hem sent idag och orkade inte slå på datorn..
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Gick till fyra och sen åkte jag med mamma, pappa, Amanda och hennes kompis Linda och handlade godis till deras disco deras klass ska ha.
Annars har det inte hänt något speciellt idag.
Imorgon efter skolan ska jag åka till actic eyrabadet och provträna och gå igenom alla maskiner! Har bestämt mig för att skaffa årskort där :)
Men vi höra imorgon!


Happy birthday to me!

Hej! Ja idag så har det ju varit min födelsedag. Så nu är jag 17 år, rätt värdelöst åt egentligen jag menar 1 år tills man blir 18! Menmen, man ska väl fylla 17 också!

Så vad har jag gjort idag då? Jo, dagen började med frukost på sängen vid halv sju. Fast jag gick upp och satte mig vi tv:n istället och kollade på vakna med the voice.
Sen drog jag iväg till skola, tycker ändå att det är rätt skönt att vara tillbaka efter lovet. Hade mentorstid, ensemble och engelska så det var en riktigt skön dag. Efter skolan gick jag till Fröken Brogren veranda och köpte med fika till mig och Mathilda, riktigt gott!
Sen tog jag tåget hem och åkte senare och tränade (vilket jag inte gjort på mer än en vecka hehe..) och den åkte jag med Erica och Ellinor och syrran hem till mig och firade mig med våfflor och tårta!
Mari och Emelie var också här!
Sen tig jag en dusch och la mig sen och kollade på big brother och dagens grey's.
Så min födelsedag har varit riktigt bra enligt mig! :)
Nu ska jag ta och sova, vad jag fick i present och vad jag köpte i lördags får ni se imorgon.
Godnatt!


My new room

Before

After

Älskar kvaliten på bilderna..


En dag på stan och det sista på rummet

Hej! Igår var jag först på Marieberg med min familj och sen åkte jag in till stan och träffade Mathilda! Vi åkte till Erikshjälpen, men hittade inget där. Så vi åkte tillbaka in till stan och gick runt. Jag själv shoppade loss på riktigt! Vissar allt imorgon!
På kvällen var jag hemma och byggde ihop min nya byrå som mamma och pappa köpte igår! Sen kollade jag också på Melodifestivalen, helt rätt som gick vidare till final!
Idag så har jag fixat med mitt rum hela dagen och nu är allt klart! ÄNTLIGEN! Bilder kommer upp i ett inlägg senare :)
Just nu sitter jag och kollar på big brother och ska fixa med bilderna på rummet.

Och hörni, imorgon är ingen vanlig dag. Det är nämligen min födelsedag!

Barnvakt

I söndags åkte jag ju till Norrköping för att vara barnvakt åt mina kusiner Maya och Max! Men för på söndagen så kom nästan hela släkten hit för att fira mig. Vi åt mat och tårta och pratade! Fick pengar, en tröja och ett par byxor.
Sen på kvällen åkte jag med till Norrköping. Vi gjorde inget speciellt den kvällen.
På måndagen så stod skridskor och pulka åkning på schemat! Så hela förmiddagen var jag och mina kusiner ute och åkte. Jag själv har inte åkt skridskor på hur länge som helst, men det gick bra ändå. Bara lite bambi på hal is i början.. ;)
Sen gick vi hem och stekte pannkakor och spelade Wii. På kvällen gjorde vi inger speciellt.
På tisdagen så åkte vi in till stan och gick på stan och var och på visualiseringscentret och kollade på deras utställning och på 3D bio! Riktigt rolig dag! Jag köpte också ett nytt mobilskal som ni ska få se senare.
På kvällen var vi och kollade på basket. Extra lyxigt eftersom att vi fick vara på vip avdelningen för Maries, min morbrors fru, företag som hon jobbar på år sponsorer för dolfins. Dock förlorade dom, men det var ändå en rolig kväll!
Och i onsdag bakade vi cupcakes för vid halv fyra kom mormor och morfar på besök och fikade! Sen kom min moster och hämtade mig för att köra mig halvvägs hem. Sen mötte vi upp min mamma och min kusin Oliver, som sov över hos oss sen i söndags, och jag åkte sista biten med mamma!


But you treat me like a stranger and I feel so rough

Sitter på tåget på väg hem från Örebro, har nämligen varit på födelsedagsfirande för min fina vän Mathilda som fyller 17 år imorgon! Det var jag, Mathilda, Jacob, Adam, Filip, Maria och Hannah som var hos Mathilda ikväll. Senare kom också Bella.
Vi har käkat tårta och snackat massa! Jätte mysig kväll :)
Tänkte ta och berätta om söndagen tills igår imorgon för orkar inte just nu..
Så vi hörs imorgon!


FAA


I April kommer H&M:s kollektion Fashion Against Aids ut. OM jag längtar, vill typ ha allt!!


Outside


Chill lördag

Hej! Idag har jag nästan inte gjort något. Det ända jag faktiskt har gjort är att baka tårta tills imorgon då Norrköpings släkten kommer för att fira mig!
Och nu är det äntligen sportlov, riktigt skönt enligt mig. Vad ska ni läsare hitta på? Åka skidor, vara med vänner eller bara ta det lugnt? Jag ska åka till Norrköping imorgon och vara barnvakt åt mina kusiner Maya och Max fram tills onsdag. Sen har jag inget speciellt inplanerat!
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Ikväll ska vi till familjen Sleipner!

Här har ni också en bild på hur min tapet ser ut och gårdagens outfit! Resten av rummet får ni se när allt är klart!
Jeans: Gina Tricot T-shirt: Syrrans Tröja: H&M


Sportlov

Hej, sitter i skolan och börjar snart. Idag går jag till tio över tre och sen är det äntligen sportlov! Ska bli riktigt skönt!
Igår var jag som vanligt i skolan och sen på kvällen var jag på intervallträning och fotbollsträning med damerna. Intevallträningen var riktigt jobbigt, men känslan efter var helt awesome!
Men nu börjar jag, så vi hörs senare kanske!

Onsdag

Hej! Sitter framför tv och ska snart gå och lägga mig, tidig morgon imorgon!
Dagen har varit riktigt skön! Samhäll, idrott och esko. Slutade kl två och då gick jag upp på stan och letade efter en jacka. Fortfarande inte hittat någon.. Satte mig också på Lilla Annas och pluggade och fikade lite.
Sen åkte jag hem med mamma och pappa och har pluggat lite.
Jätte tråkigt inlägg det här vart, menmen.. Vi hörs imorgon!
Bild från i sommras

Love

Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas eran dag har/är toppen! Min har faktiskt varit ganska mysig. Först skolan där lärarna bjöd på geléhjärtan. Senare under dagen bjöd jag också på kladdkake cup cakes! Var nöjd med dom, mim klass gillade dom i alla fall så det är alltid något!
Efter skolan gick jag med Mathilda hem och sen upp på stan. Vi gick runt där och tog en fika. Sen köpte jag också några tulpaner som jag gav mamma och pappa.

Nu ligger jag och kollar på grammis galan. Vi hörs imorgon!

 


Måndagsbarn

Hej! Hur är det med er idag? Jag mår bra, men är ganska trött.. Dagen har varit riktigt skön. Mentors tid, ensamble och engelska då vi kollade på film. Vi fick även reda på att vi ska gå på konsert! Den 8/3 ska vi på Anna Ternheim! Jag kan inte direkt säga att jag lyssna på värst mycket på henne, men lite. Får ta och lyssna in mig lite mer på henne! 
Var kvar i skolan ett tag efter och pluggade. Sen vid fem åkte jag hem och pluggade lite till. Nu är jag precis klar med min överaskning till min klass, men det blir ingen överraskning för jag skrev på fb att jag skulle ha med en överraskning.. Typiskt jag att skriva/prata innan man tänkt efter haha.. Menmen, får väl bjuda på den!
Men nu ska jag gå och ta en snabb dusch och sen kolla på Filip och Frediks nya program "Får vi följa med?". Missade förra veckan så tänkte ge det en chans ikväll!


Söndag

Sitter framför tv:n och har nyss kollat på kontoret. Precis min humor!
Fredagens inflyttningsfest/klassfest var ganska rolig, lite kaos ibland bara ;) men i största del rolig!
Igår var jag på träning på morgonen och sen åkte jag hem och fixade klart mitt rum! Nu fattas bara en byrå och lite små grejor innan hela rummet är klart! Kan visa en bild senare, men bättre bilder får ni när allt är klart!
Idag har jag dömt futsal och kollat när syrrans spelat innebandymatch. Och vilket underbart väder det har varit idag! Sol och några plusgrader! Så idag tog jag fram skinnjackan, conversen och solglasögonen!
Men nu ska jag kolla på Wallander och sen sova så vi hörs imorgon!


The greates love of all

En av våra största stjärnor har lämnat oss, endast 48 år gammal.
Vi kommer alltid komma ihåg henne och hennes musik.
Rest in peace Whitney Houston, du kommer vara saknad!


Friday

Hej! Idag har varit en riktigt bra dag. Det ändå som inte har varit bra var imorse då det var Josefin Crafoords sista dag på Vakna med The voice.. Men annars har dagen varit toppen, började klockan elva. Dagen var riktigt skön och efter skolan så åkte jag hem och målade mitt rum. Imorgon ska vi börja tapetsera!
Sen lite mat och nu sitter jag på bussen på väg in till Örebro för att gå på inflytningsfest/klassfest med världen bästa klass! Tror att kvällen kommer blir riktigt bra!
Imorgon kommer jag troligtvis inte uppdatera för än på kvällen. Ska först träna på morgonen och sen hem och fortsätta med mitt rum. Men kanske hinner, eller rättare orkar blogga imorogn bitti. Vi för se, men ha en trevlig kväll alla!


Dreaming is believing

Ligger framför tv:n och kollar på Vänner. Gud vad jag älskar den serien, kan se den om och om igen!
Idag har jag varit hemma från skolan. Har haft jätte ont i huvudet och inte mått så bra.. Men ska nog gå till skolan imorgon. Så har inte gjort något speciellt idag.
Nu på kvällen så har vi börjat att renoverat mitt rum! Så hela helgen oh imorgon ska vi börja måla och tapetsera!
Men nu ska jag kolla på Once upon a time!


Nobody sad it was easy

Hej! Har inte haft ork eller tid att blogga fram tills nu. Måndagen började bra med att jag såg på min twitter(följ gärna mig, askagerstrom!) att Andreas Wijk hade börjat följa mig! Sen blev det bara värre.. Missade tåget för jag var tvungen att hämta mitt buss kort hos syrra i gamla skolan. Själv skoldagen var bra, men sen på vägen till måleriaffären, där jag skulle träffa mamma, lyckades jag tappa mitt busskort.. Kul? Inte direkt..
Väl i måleriaffären kollade vi på en tapet till mitt rum för jag ska nämligen göra om mitt rum i helgen! En ny fondtapet, måla resten av väggarna vita och lite nya möbler! Fast möbler ska vi köpa lite senare. Hittade i alla fall en tapet jag är jätte nöjd med.
Sen gick jag upp på stan och käkade med Amanda och sen drog vi och dömde fotboll på Almbyskolan, gick jättebra!
Igår hade jag huvudvärk sen jag vaknade.. Lyckades ta mig igenom skolan och åkte sen upp på stan och fixade ett nytt busskort. Sen hem och börja plocka ner saker i mitt rum. Gick sen och la mig vid nio.
Idag var det huvudvärk som gällde hela dagen igen... Men vi hade inga jobbiga lektioner idag så det gick bra.
På idrotten pratade vi om en friluftdag vi ska ha i maj då vi ska tälta i skogen en natt. Jag är inte så jätte taggad på att tälta, men det blir säkert skit kul ändå!
Och på esko:n började vi planera för lunchkonserter som vi ska åka runt och ha på olika skolar i vår. Min ensamble grupp ska spela låtar av coldplay, kommer bli skit bra!
Nu ligger jag i badet, kl åtta ska jag kolla på glee och sen blir det sängen vid nio igen. Vi hörs imorgon!


Amazing



Så sjukt duktig!


You and I have history or don't you remember?

Hej! Ligger i badet och lyssnar på musik. Idag har jag varit och dömt futsal nere i storahallen med Amanda. Gick jättebra :) Annars har jag inte gjort något speciellt!

Gårdagen hos farmor var jättebra med. Hela släkten var där. Jag fick också min födelsedagspresent från Farmor, fick pengar. Sen när vi kom hem så åt vi tacos och kollade på Melodifestivalen.
Jag tyckte att Loreen var klart bäst av alla som tävlade och förtjänade sin final plats! Dead by April var också riktigt bra, men jag trodde faktiskt att Afrodite skulle gå vidare. Men seriöst, Sean Banans låt. Hur bra var den egentiligen? Inte så bra nä, tyvärr är det en låt som fastnar så kommer säkert gå runt och sjunga på den... Men värst av ju Thorsten Flinck. Hur gick han ens vidare till top 5?! Går han till final i andra chansen vet jag inte vad jag gör..
Programledarna var ju också bra, speciellt Gina!
Men vad tyckte ni, var det rätt som gick vidare? :)
Loreen
Loreen-Euphoria

Only love

Hej, sitter i bilen på väg till farmor. Ska hälsa på henne och hela släkten på pappas sida!
Ska i alla fall inte var ute något speciellt idag, är ju ca 18 minus ute?! Äckligt kallt.. Jag vill ha vår och sommar och värme! Tänk att kunna slänga på sig en skinnjacka eller ett par shorts istället för en tjock vinter jacka och flera lager med kläder. Längtar!
Och ikväll börjar ju också Melodifestival, men det känns inte som att det är med så många bra artister? Jag menar, hur tänkte dom när dom tog med Sean Banan, Thorsten Flinck och Björn Ranelid? Menmen, några bra låtar lär det ju finnas.


Framför tv:n

Ligger framför tv:n och kollar på the voice. I onsdag gjorde jag inget speciellt föutom att vara i skolan. Var helt slut när jag kom hem för på idrotten körde vi boxning. FYFAN vad jobbigt det var! Men vad jag mådde bra efter för att jag klarade det! Igår var jag först i skolan. Sen efter skolan gick jag, Mathilda och Clara till Fröken Brogrens café och fikade! En jätte mysig eftermiddag!
Idag så var jag i skolan och efter åkte jag ut till Marieberg en snabbis med mamma och pappa för att handla mat.
Funderar på att kolla på någon film sen, får se.
Vi hörs imorgon!


1 februari

Hej! Tänk att det redan är första februari?! Shit vad tiden går fort!
Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Vi pratade först med våran syo om individuella valen. Sen gick vi till örebros boxningklubb. Vi körde nämligen boxning idag! Och fy-fan vad jobbigt det var.. Det var 110 i ca 60 minuter! Jag var helt DÖD efter, men om jag var nöjd som tog mig igenom passet!
Sen sista lektionen så kollade vi på julkonserten!
Efter skolan gick jag upp på stan och letade efter en vårjacka. Hittade en, men är inte riktigt säkert på att jag ska köpa den. Vi får se!
Köpte i alla fall en donut till håret, hårnålar och ett puder.
Nej, nu ska jag ta och duscha. Vi hörs imorgon!
404823_10150626943980295_666980294_11594212_1018648317_n_large