Mitt hultsfred 2012

Tänkte ta och berätta om hultsfred!
Jag, Mathilda och Clara åkte ner till Hultsfred i Torsdags. När vi kom fram var det lite smått kaos, vi skulle bo på lugn och grön camping men den var nästintill full. Anledningen? Folk hade köpt biljetter till l&g camping på plats.. Men vi hittade till slut en plats, slog upp tältet och fixade. Sen drog vi till festivalområdet och kollade på massa bra band. Under torsdagen kollade vi på:
- Vintage Trouble.
- Nause.
- The Stone Roses.
- The Kooks.
- Justice
- James Blake.
Alla var skit bra, förutom The Stone Roses. Dom var inte så bra som vi trodde dom skulle vara.. Och The Kooks var GALET, det var ett sånt tryck i publiken. Folk puttades och man stod näst in till på varandra. Och James Blake var en så himla bra avslutning på dagen, helt magisk konsert. Dock väldigt kallt, läste i efterhand att det hade varit ca 4 plusgrader! I torsdags fick vi också reda på att Markus Krunegård skulle ha singering efter sin konsert!

Fredagen var bäst i väder väg, sol nästan hela dagen! I fredags såg vi:
- Bombay Bicycle Club.
- Fink.
- The Soundtrack of our lifes.
- Markus Krunegård.
- Big Deal.
- The Cardigans.
- The Cure.
Alla var även idag väldigt bra! Fast inte Big Deal var nog festivalens sämsta spelnig. Inte bra alls! Men alltså, jag säger bara Markus Krunegård. Fyfan vad bra han var! Fina Markus. Dock var han på en allderes för stor scen(Han var på den största scenen). Han skulle istället ha varit på den blå scenen som var lite mindre. Sen efter konserten så var ju signering med honom, jag och Clara gick ditt och fick hans skiva och en tygpåse signerad! Jag var väldigt lycklig efteråt!
Och Clara blev extra glad! Inte bara fick hon prata med Markus, utan även sångaren i Bombay Bicycle Club, två gånger!
Kvällen avslutades med The Cure, dom var väl bra. Dock kunde man endast en sång, Friday I'm in love haha.. Och deras konsert var huuuuur lång som helst. Dom spelade från kvart i ett till ca fyra, fem på morgonen.

I lördags regnade nästan hela dagen, men vi var glada ändå! I lördags såg vi:
- Ewert & The Two Dragons.
- The Vaccines.
- Marina & The Dimonds.
- Future Islands.
- The Magic Numbers.
- Noah & The Whale.
- The XX.
- Familjen.
- Noah Gallagher's High Flying Birds.
- Gorillaz Sound System.
- M83.
Som dom andra var alla artister jättebra. Men Marina var, ja inte så bra. Helt okej.. Noah & The Whales konsert var as bra, men rätt så galen innan. Det var en jätte lång kö utan för. Och kanske fem minuter innan konserten skulle börja så blev det helt kaos för dom soundcheckade och alla trodde att dom hade börja spelat så det blev värsa trycket för alla ville in. Men vi kom in till slut! Och Gorillaz var överförväntan bra! Vi hade inte planerat att gå och se dom, men gick dit ändå och vilket party det blev! Dansade konstant i ca en timme!

Sen på söndagen så packade vi ihop och åkte hem. Hultdfred har verkligen varit SJUKT bra! OCh bättre blev det idag, Hultsfred och Peace & Love bjuder alla som var på Hultsfred att komma till p&l torsdag den 28 för att se...
MUMFORD & SONS!!!! Jag typ dog när jag läste det! Så nu MÅSTE jag åka! På någon sett!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback