14 dagar


Några av dom artisterna jag ska se om två veckor!
Helt sjukt, om två veckor drar jag till Hultsfred med mina fina vänner Mathilda och Clara.
Så taggad!


Forever, ’till the end of time

Hej! Hur är det med er? Jag mår så där, är förkyld...
Idag har jag varit och sjungit på konfirmationen i kyrkan. Efter åkte jag och min familj hem till Emilies pappa och åt mat med hela hennes släkt.
Sen åkte vi hemåt och gick ner och kollade på fotboll, frövi-frövi.

Och Eurovision igår, HERREGUD! Loreen vann! Vi satt här hemma och skrek och hejade! Loreen är så grymt bra och förtjänade verkligen att vinna! Och hon vann med 113 poäng, så bra!

Nu ska jag kolla på big brother, vi hörs!


Heja loreen!

Har inte blogga på ett tag, men har inte haft ork eller lust. Men kanske berätta om dom senaste dagarna imorgon, just nu sitter jag och håller tummarna för att loreen ska vinna, eller i alla fall få en bra placering, esc! Hon var så bra, hade rysningar över hela kroppen!


Långhelg

Hej! Ligger i sängen och lyssnar på psykakuten i radio1, mycket bra program måste jag säga!
Dom senaste dagarna har varit väldigt sköna och ganska bra. I måndags var jag i skolan och på kvällen var jag ledare för fotbollsskola och sen träning.
I tisdags var det också skola och sen på kvällen åkte jag och kollade på när laget spelade match mot Garphyttan.
Igår var dock en riktigt bra dag! Först nationella och sen på eftermiddagen så hade vi clinic på skolan! Putte Nelsson var på besök och det var riktigt kul att få höra honom tala. Vi hade också kör med honom!
På kvällen spelade jag match med 15/18, matchen slutade 3-3!
Idag ska jag inte göra mycket, bara ta det lugnt. Ska även träna ikväll!
Vi hörs!


Söndag

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Har inte gjort något speciellt i helgen. Har tagit det ganska lugnt för jag har inte mått så bra. Men nu mår jag bättre!
Idag ska jag döma fotboll vid fyra och sen bara ta den lugnt.
Nästa vecka tror jag kommer bli riktigt skön och bra, går bara i skolan i tre dagar, vi har clinic på onsdag i skolan. Men mer om det på onsdag!
Nu ska jag ta och dammsuga, vi hörs!


Torsdag

Sitter på tåget på väg in till skolan. Har inte hunnit bloggat något i veckan. I måndags repade jag och men klass tills vårkonserten som var i tisdags och repade gjorde vi i tisdag också. På kvällen var de då vårkonserten och det gick jättebra! Bilder kommer upp i helgen tror jag.
Igår var jag först i skolan och efter satt jag kvar och pluggade. Sen mötte jag upp Jossan på stan och vi åkte sen med 15-18 laget och spelade match. Gick helt okej för mig.
Idag skulle jag ha dömt en match, men jag är sjuk.. Så efter skolan ska jag hem och ta det lugnt och försöka plugga lite.
Vi hörs imorgon!


5 maj

Hej! Sitter i soffan och kollar på tv. Ska nog snart gå och lägga mig. Är ganska trött..
Dom senaste dagarna har jag varit i skolan, repat tills vårkonserten, fikat, tränat, haft myskväll med Mathilda, Clara och Jonna, suttit på resecentrum i en och en halv timme och väntat på en buss som aldrig kom, städat och bakat.

Denna vecka har gått väldigt snabbt. Och varit väldigt bra!
Nu känner jag att sängen kallar, vi hörs!


2 maj

Ligger i sängen och ska snart sova. Tänkte bara berätta om dom senaste dagarna som gått!
I söndags var jag inne i Örebro och bowlade på strike och åt pizza på pizza hut. Jätte rolig eftermiddag! På kväll kolade jag på fotboll.
Valborg firades i Örebro. Började med att gå på stan i det fina vädret med Amanda och mamma, hann också åka till Marieberg en snabbis! Sen gick vi och åt mat på brasseriet. Där åt jag den godaste fiskgrytan jag någonsin ätit, så grymt god!
Sen träffade jag Mathilda och hennes kompisar Lilli, Thea och Ninna och vi gick till Filadelphiakyrkan för att se HANSAM spela. Sen upp till slottet för att kolla på brasan och fyrverkerierna. Sen till baka till kyrkan för ännu en spelning, denna gång med lonely dear. Den spelningen var MAGISK! Avslutade kvällen på burger king med Mathilda.
Igår var det seriepremiär, vi förlorade. Jag är skit besviken på mig själv, punkt.

Idag har varit en sån där dag då allt går bra och är bra.
Hade lunchkonsert i Degerfors som gick bra.
Fick reda på att underbara Markus Krunegård kommer till Hultsfred!!
Drack en ischai och åt jordgubbar i solen med Mathilda.
Fick reda på att jag har fått sommarjobb, tre veckor på dagis i sommar!
Det har varit sol. Hela dagen!

Nu ska jag sova, hörs imorgon!