Byebye!

Jag lever. Men byter nu från blogg.se till devote. Så nu hittar ni mig på aliciaskagerstrom.devote.se! Hoppas ni följer med!
PUSS!

Fashion by Gina Tricot


Little Talks

Ligger i soffan och lyssnar på musik. Kom hem från jobbet för ca 3 timmar sen. Trivs fortfarande riktigt bra! Denna vecka jobbar jag ju också med några av mina gamla fröknar vilket är riktigt kul!
Ska försöka att hinna fixa några andra inlägg som kommer upp senare, vi hörs!

Jag är inte kär i henne för vad hon är, utan för vad hon inte är

Ren lycka, äntligen.

Senaste veckan

Har inte orkat blogga på hela veckan, har försökt att mobilblogga men appen har inte funkat så..
Men under veckan som har gått så har jag sommarjobbat. Jag trivs väldigt bra, jag jobbar på dagis, men jag är väldigt trött när jag kommer hem haha.. Ungarna kör slut på en.
Dom två sista veckorna ska jag vara på mitt gamla dagis och även jobba med några av mina gamla fröknar vilket ska bli väldigt kul!
 
Annars i veckan så har jag tränat, träffat Mathilda och några av hennes kollo vänner och spelat kub. Idag var jag inne i örebro och träffade Erica och vi fixade i hennes lägenhet.
 
Vi hörs senare!

And my head told my heart "Let love grow". But my heart told my head "This time no"


We Dance

Hej! Har inte hunnit attt bloggat på några dagar nu + att blogg.se appen inte funkar..
I Torsdags var dagen med stort D. Jag drog till Borlänge med Mathilda för att få se Mumford & Sons! Men att hitta till festivalsområdet var då inte det lättaste.. Vi vandrande omkring i ca 30 minuter, men tillslut hittade vi! Så vi hann se en timme av Regina Spektors konsert, hon var väldigt bra!
Vi träffade på Clara och Mathildas syrra Bella. Så efter konserten drog vi och käkade och sen gick vi till scenen där Mumford skulle spela och satt och väntade i ca 45 minuter tills dom drog igång. Och det finns bara ett ord som kan beskriva spelningen. Magisk.
Dom var såååååå bra! Vi stod och dansade och sjöng med till alla låtar. Jag, eller rättare sagt alla, var så himla glad och lyckliga efteråt! Efter spelningen åkte vi hemåt.

I fredags och igår så har jag dömt Örebrocupen. Jag har dömt åtta matcher och det har var jätte roligt att få döma!
Idag har Bosse, Maria, Simon och Frida varit här och hälsat på.
 
Imorgon tar jag lite paus från mitt sommarlov, som hit tills har varit GRYMT (dock inte vädret..), för imorgon och tre veckor framöver så ska jag sommarjobba på dagis. Ska faktiskt bli rätt så kul!
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på film med mamma, vi hörs! Bilder från i Torsdags kommer senare idag, men bjuder på denna bild jag tog dagen efter när jag läste tidningen!