Barnvakt

I söndags åkte jag ju till Norrköping för att vara barnvakt åt mina kusiner Maya och Max! Men för på söndagen så kom nästan hela släkten hit för att fira mig. Vi åt mat och tårta och pratade! Fick pengar, en tröja och ett par byxor.
Sen på kvällen åkte jag med till Norrköping. Vi gjorde inget speciellt den kvällen.
På måndagen så stod skridskor och pulka åkning på schemat! Så hela förmiddagen var jag och mina kusiner ute och åkte. Jag själv har inte åkt skridskor på hur länge som helst, men det gick bra ändå. Bara lite bambi på hal is i början.. ;)
Sen gick vi hem och stekte pannkakor och spelade Wii. På kvällen gjorde vi inger speciellt.
På tisdagen så åkte vi in till stan och gick på stan och var och på visualiseringscentret och kollade på deras utställning och på 3D bio! Riktigt rolig dag! Jag köpte också ett nytt mobilskal som ni ska få se senare.
På kvällen var vi och kollade på basket. Extra lyxigt eftersom att vi fick vara på vip avdelningen för Maries, min morbrors fru, företag som hon jobbar på år sponsorer för dolfins. Dock förlorade dom, men det var ändå en rolig kväll!
Och i onsdag bakade vi cupcakes för vid halv fyra kom mormor och morfar på besök och fikade! Sen kom min moster och hämtade mig för att köra mig halvvägs hem. Sen mötte vi upp min mamma och min kusin Oliver, som sov över hos oss sen i söndags, och jag åkte sista biten med mamma!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback